Horeca Security


Als Horeca ondernemer houdt u zich liever bezig met het vermaken van uw gasten. Onze professionals staan klaar om de zorg voor de veiligheid van u over te nemen. Ons doel is samen met u een sfeer creëren die ervoor zorgt dat uw gasten uw zaak als een aangename en veilige plek ervaren. Een incident in uw onderneming is ongewenst maar als die zich voordoet is de juiste aanpak cruciaal in het oplossen van eventuele gevolgen. Onze professionals denken met u mee, hebben een goed gevoel van timing,
kunnen duidelijk communiceren en hebben een grote dosis mensenkennis.

Event Security


Sharp & Flex beschikt over jaren ervaring in het beveiligen van zowel klein als grootschalige evenementen. Met onze kennis en scherpe blik kunnen we uw evenement veiliger maken. Wij stellen een beveiligingsplan op en zorgen ervoor dat uw evenement goed en veilig verloopt, voor u en uw gasten. We werken nauw samen met belanghebbenden zoals de vergunningen verstrekkers, politie, brandweer en EHBO. Bij Sharp & Flex zien we onszelf als uw visitekaartje en werken we graag mee aan een veilig en succesvol evenement.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Object Security


Heeft u behoefte aan beveiliging voor uw object, dan bent uw bij Sharp & Flex aan het juiste adres. Overal waar waardevolle spullen aanwezig zijn, of het nou gaat om uw woning, bedrijfspand of loods. Sharp & Flex neemt graag deze zorg van u over. Wij maken vooraf een risicoanalyse gebaseerd op de feiten en eigenschappen van de te beveiligen object en komen bij u terug met een passend advies. Taken die wij bij uw object kunnen uitvoeren zijn in- en uitgangscontrole, bezoekersregistratie, preventieve controlerondes, cameratoezicht, brand- en sluitrondes en sleutelbeheer.

Retail Security


Bijna elke retailer of Retail keten heeft te maken met winkelcriminaliteit. Dit fenomeen komt helaas steeds meer voor: door winkelend publiek, personeel, interieurreinigers en leveranciers. Het terugdringen van derving is een van onze hoofdtaken. Nadat wij een winkel hebben doorgelicht op o.a. eventuele risico’s, omgevingsfactoren en uw wensen zijn doorgenomen, verzorgen wij een compleet beveiligingsplan. Tijdig herkennen en anticiperen op onregelmatigheden voorkomt veel misstanden en helpt de risico’s beheersbaar te maken zodat uw bezoekers in een ontspannen winkelklimaat kunnen winkelen en zich veilig voelen. Dat geldt ook voor u als ondernemer en uw personeel.
 
OFFERTE AANVRAGEN

Offerte aanvragen? Vul het onderstaande formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug!
X
Offerte Aanvragen